Wn.se forum

Forum

Är du IT-intresserad eller kanske arbetar inom sektorn till vardags är det här ett forum du kan ha stor nytta av. Det är ett seriöst forum med fokus på just webb och IT i dess breda mening. Här hittar du svar på allt från enkla problem till intressanta diskussioner om diverse webblösningar.

Besök forumet: www.wn.se

Vad är WN-forum?

Det här är ett forum som tillhandahåller ett stort innehåll inom IT- och webbsektorn. Forumet passar såväl privatpersoner som yrkesverksamma. I dagsläget finns närmare 70 000 trådar på forumet och omkring 100 aktiva medlemmar. Totalt finns det 16 800 registrerade medlemmar. Varje medlem har också en profil, vilket innebär att du kan klicka på namnet och få en liten presentation av personen bakom.

Den främsta fördelen med det här forumet är bredden när det gäller innehållet. Du får ett nischat forum, men som ändå på ett optimalt sätt fördjupar ämnet i många led. Forumet har några huvudsektioner som i sin tur innehåller flera undersektioner med mångtaliga trådar. Under ”Allmänt” hittar du exempelvis nyheter, trådar om kommersiella webbsidor och mer allmänna ämnen. Här kan du bland annat läsa om intressanta nyheter från branschen. Det innebär i regel att en användare postar en kommentar och länkar till en extern artikel. Därefter kan du och övriga användare spinna tråden vidare med kommentarer. Nyhetsavdelningen är ett riktigt bra alternativ för dig som gillar att analysera och även diskutera aktuella områdesrelaterade ämnen.

Som sajt är forumet enkelt i sin utformning utan några avancerade finesser. För vissa kan det upplevas aningen tråkigt, men å andra sidan ger det innehållet mer fokus. Här finns vare sig animationer eller effekter som distraherar användaren från syftet med forumet.

Forum för yrkessamma och IT-intresserade

Faktum är att just det här forumet faktiskt fungerar utmärkt även för dig som behöver stöd och inspiration i arbetsvardagen. Här finns andra likasinnade som kan bistå med tips eller annat när du har en fundering kring något.

Marknadsföring och kommers är en sektion på WN-forumet som är välbesökt av yrkesverksamma. Här finns bland annat trådar inom SEO, affiliate och liknande. Det finns också en avdelning för webbutveckling och webbhotell, vilket är till stor nytta om du jobbar med hemsidor, online marketing eller annat.

Normalt sett är den mest aktiva tiden för just det forumet på natten. Du som arbetar och ska upp i ottan kan med andra ord ibland få invänta svar på en egen tråd eller fråga.

Gillar du att läsa om olika IT-relevanta ämnen eller är du webmaster på hobbynivå är det här forumet något för dig. Du kan ta del av intressanta trådar eller skapa helt nya trådar utifrån dina egna behov eller intressen. Sektionen ”Köp & Sälj” är en sektion där såväl privatpersoner som företag och yrkesverksamma kan hitta relevant innehåll.

Hemsidan på wn.se

Wn.se och deras hemsida

Pokerforum.nu

RikaTillsammans forum