Pokerforum.nu

Forum

Alla som i Sverige har varit involverade i spelet poker känner antagligen till pokerforum.nu. Det är det största svenska pokerforumet och har funnits på internet och slog framför allt igenom vid pokerboomens början: När den helt okände amatören Chris Moneymaker vann World Series Poker mot självaste Sam Farha i heads-up-finalen. Han visade världen att man inte behövde vara proffs för att vara framgångsrik inom poker.

Besök forumet: www.pokerforum.nu

Ovärderligt bibliotek av pokerkunskap

Pokerboomen må ha lagt sig något sen Chris Moneymakers vinst, men spelet är fortfarande högst aktuellt. Alla som vill lära sig om grunderna, reglerna för specifika pokerspel eller bara läsa senaste nytt i pokervärlden kan ha nytta av forumet. Det är en källa full av kunskap och hemligheter om spelet. Många av Sveriges mest framgångsrika proffs har börjat sin resa med en egen pokerdagbok på forumet.

För att få maximal nytta av forumet rekommenderar vi att du lär dig använda sökfunktionen. Med decennier av hög aktivitet finns det massor med bra tips, strategier och anekdoter – men det finns massor med trams också. Är du helt ny och inte riktigt vet vad du ska söka på kan du gå igenom en lista på ”pokerlingo” alltså vanliga begrepp som används i pokersammanhang. Som i alla nya områden man ska ge sig in på, är en studie i själva språket en riktigt bra början.

Dagbokssektionen fortfarande populär

Den sektion av pokerforum.nu som var en av de mest populära när det begav sig – och är än idag – är dagbokssektionen. Här får vem som helst lägga upp en dagbok om sitt pokerspelare. Syftet är bland annat att dokumentera sina resultat, få tips från bättre spelare och diskutera teori och specifika händer. Det blir ofta ett underhållande och lärorikt projekt för både läsarna och dagboksförfattarna.

För dig som studerar poker seriöst är handanalyserna nog de som förbättrar ditt spel mest. Att få tips på vad man kunde gjort bättre är alltid värdefullt, och ofta svårt att se själv då resultatet av pokerhanden absolut inte alltid visar om du spelade rätt eller fel. Genom input från andra spelare får du en mer objektiv och sansad analys av din hand.

Pokerforum.nu – bra eller dåligt?

Aktiviteten på pokerforum.nu är kanske inte lika hög som den en gång var, men det beror nog främst på att pokerintresset går upp och ned i popularitet. Det är hur som helst en ovärderlig känna av kunskap för alla som har ett intresse av att lära sig mer om poker – om dess historia eller för att helt enkelt bli en bättre spelare.

Hemsidans utseende

Hemsidan på Pokerforum.nu

Spanienforum.se

Wn.se forum