Webforum

Forum

Som namnet antyder, lämpar sig webforum väl för de som är intresserade av webben. Det kan röra sig om hemsidor, webbutveckling, webbserver, programmering, design & grafik och mycket därtill. På webforum sajten kan du göra avancerade sökningar som har med web att göra. Vill du få svar på frågor och funderingar kring web så kan en sökning där kanske ge dig det du letar efter. Du kan även söka dig igenom forumens historik. Dessa forum på webforum är skapade för att du ska lättare kunna ta del av specifika områden inom web, du kanske hittar det du söker genom att söka dig fram där.

Besök forumet: www.webforum.nu

Byte av kanal för webforum

Eftersom webforum sajten har varit inaktiv länge så har det skapats en ny kanal för webforumet. På den gamla sajten kan du ta del av information om hur du kan gå tillväga för att gå med i den nya kanalen. Där står det även vem du ska mejla till om du är intresserad av att ansluta dig till den nya webforum kanalen. Efter att du skickat ett mejl kan denne sedermera bjuda in dig till den nya kanalen. Den gamla webforum sajten finns fortfarande kvar, vilket är bra, då det finns användbar information om saker som är relaterade till web för dem som är intresserade. Så den gamla sajten är alltså enbart för läsning och den nya kanalen är för nya diskussioner inom web. Den nya kanalen är skapad på plattformen slack. Där de som är intresserade av web kan fortsätta diskutera om allt mellan himmel och jord som har med web att göra.

Omdöme

Av det som går att se av den gamla webforum sajten är det förståeligt att ett byte har skett. Den gamla sajten känns inte uppdaterad tillika har det inte varit någon aktivitet på väldigt länge. Bytet är befogat och en ny sida kan vara det som behövs för att få igång ruljangsen på webforumet igen. Dessutom finns det plattformar som slack, discord med flera som är enkla och smidiga att använda sig av, speciellt när det kommer till olika forum. Genom att ladda ner appen slack på mobilen kan du snabbt och smidigt få tillgång till den nya kanalen för webforumet. Hur medlemskap och dylikt funkar finns det ingen information om på den gamla webforum sajten. Troligtvis är det så att du blir medlem i den nya kanalen när den som är ansvarig för sajten bjuder in dig efter att du mejlat denne.

Hemsidans utseende

Webforum utseende

Nordichardware forum

Bukefalos forum