Garaget forum

Forum

Är du intresserad av bilar ska du inte missa Garaget.org. Det är Sveriges största community för alla som älskar motorer. Webbsidan finansieras genom reklamintäkter och därför är det kostnadsfritt att bli medlem på Garaget.org. Du behöver faktiskt inte ens bli medlem för att ta del av allt innehåll. Allt är nämligen öppet och gratis för alla. Allt bli medlem har dock många fördelar. I den här artikeln kan du läsa om garaget.org och varför det är kul att bli medlem.

Besök forumet: www.garaget.org

Bli medlem på Garaget.org

Väljer du att bli medlem på Garaget.org kommer du att kunna visa upp dina bilar med foto och text. Du kan också ladda upp videoklipp. Är du intresserad av vad andra medlemmar har lagt upp kan du skriva kommentarer och betygsätta deras bilar. Garaget.org har också ett forum där du kan skriva frågor och funderingar samt diskutera med andra motorentusiaster. Är du medlem får du även en gästbok med tillhörande kortadress, till exempel http://www.garaget.org/användarnamn. På Garaget.org finns också en köp-och säljsida för bland annat tillbehör och reservdelar. Att bli medlem är enkelt och tar bara några minuter.

I forumet på Garaget.org diskuteras allt som har med bilar och motorer att göra. Vad är du intresserad av och vad vill du diskutera? Kanske el- och hybridbilar eller motorteknik? Du kanske vill kolla vad andra har för multimediaanläggningar i sina bilar eller vilken typ av inredning de har valt? Utseende och styling är viktigt för många av medlemmarna och väldigt kul att diskutera. Här finns mycket inspiration att hämta. I forumet kan du också få tips på kommande evenemang och tillställningar som har med bilar och motorer att göra.

Följ reglerna och njut av sidans innehåll

Är du intresserad av bilar kommer du alldeles säkert att uppskatta innehållet på Garaget.org. För att Garaget.org ska fungera så bra som möjligt finns vissa regler som alla medlemmar måste följa. Målgruppen är privatpersoner över 18 år. Alla inlägg som skrivs ska vara respektfulla mot andras åsikter. Det är förbjudet att sprida stötande och olämpliga uttalanden på Garaget.org eller att provocera. Det är också förbjudet att göra reklam eller skicka inbjudningar och uppmaningar till andra medlemmar på forumet.

Garagets historia

Garaget började som en privat webbsida. År 2004 startade sajten igång mer på riktigt och nu med endast bilar och motorer i innehållet. Garaget är ett registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket och tillhör Garaget Media AB.

Hemsidans utseende

Garaget forum

Familjeliv forum

Seo-forum.se