Sporthoj forum

Forum

Forumet Sporthoj är Sveriges största forum för motorcykelintresserade. Oavsett om du har ett visst intresse för en viss sort av motorcykel som till exempel sportmotorcyklar, lätta motorcyklar, klassiska motorcyklar med flera, finns det användbar information på detta forum som du kan ha nytta av. Dessutom kan du som medlem ställa alla möjliga sorters frågor som handlar om motorcyklar. Det kan till exempel handla om en viktig fråga som du vill ha hjälp med. I detta avseende samt många fler är forumet Sporthoj ett utmärkt alternativ för motorcykelintresserade.

Besök forumet: www.sporthoj.com

Flertalet medlemmar

Forumet Sporthoj har ett stort antal medlemmar och därmed är sannolikheten ganska stor att du faktiskt får svar på dina motorcykelfrågor. Det kan röra sig om ett fel på din motorcykel som du kan få hjälp med så att du kan åtgärda problemet. Forum är till för gemenskap och det gäller även detta forum. Här kan du träffa likasinnade som delar ditt intresse. Ett roligt incitament på Sporthoj är att det delas ut poäng till medlemmar i form av hur aktiv du har varit. Några exempel på detta är flest meddelanden, flest lösningar, flest poäng med flera. Detta skapar mer interaktion samt är ett roligt inslag för medlemmarna på forumet.

Annonser & nyheter

Går du i tankarna om att bli medlem på Sporthoj har du möjlighet att annonsera på deras forum. Du kan sälja allt som har med motorcyklar att göra samt tillbehör och delar till hela motorcyklar. Då detta är ett forum för motorcykelfantaster kommer du sannolikt att hitta en köpare. Du kan även ta del av kategorin MC-garaget på forumet där du kan lägga upp bilder på din hoj. Andra medlemmar har därefter möjligheten att ”gilla” din bild. På forumet finns det också länkar till de senaste nyheterna inom motorcyklar. Detta kan röra sig om nyheter för kommande motorcykeltävlingar, olika modeller, senaste nytt och mycket därtill som har med motorcyklar att göra.

Allmän information om sporthoj forumet

Sporthojforumet har funnits med en längre tid och grundades år 2001. År 2016 kom en ny ägare in i form av Motorrad Nordic AB som sedan dess varit ägare för sajten. Sajten tillika forumet riktar sig till de som är intresserade av motorcyklar i en vänlig miljö. Sajten är inte till för att sprida politiska budskap eller liknande. Dessutom förespråkas det på intet sätt att köra olagligt. Tvärtom, finns det en olyckstråd på sajten där MC-olyckor uppdagas. Detta för att informera samt att vara klara med att det tillkommer risker med att köra MC.

Utseendet på sporthoj.com

Kolozzeum träningsforum

Flashback forum