Robsoft forum

Forum

Om du gillar jakt, skytte och friluftsliv är det här forumet något för dig. Ett nischat forum som bjuder på ett stort utbud av innehåll inom nämnda områden. Här finns det trådar om jakt och vapen med över 600 000 svar. Med andra ord ett populärt forum dit intresserade vänder sig.

Forumets upplägg

Som forum följer robsoft samma linje som många andra alternativ genom att erbjuda en simpel och lättnavigerad plattform. Här bjuds det inte på några avancerade inslag, men däremot en enkel design som gör det smidigt att använda forumet. När det handlar om den här typen av diskussionsplattform är syftet det primära, det vill säga möjligheten att diskutera med likasinnade. Några häftiga animationer eller modern design behövs inte på robsoft-forumet.

Idag finns det fem sektioner i vilka forumets trådar delas in i. Du har Handladdning som den första avdelningen och här finns allt om kulor, krut, hylsor och liknande. Allmänna frågor om kulor hör till den mest välfyllda kategorin med trådar. Vidare har robsoft en sektion kallad Vapen som också innehåller mångtaliga diskussioner som är relevanta för ämnet. Här är bland annat sikten och optik populära trådar. Sedan kommer två av forumets mest engagerade sektioner, nämligen Jakt och Skytte. Avslutningsvis går det även att hitta en Övrigt-sektion där du finner bland annat köp- och säljinlägg.

Statistik och fakta om robsoft.nu

Totalt finns det över 3 miljoner inlägg på forumet och trådarna är närmare 190 000 till antalet. Sett till medlemsantalet ligger det närmare 43 000 och du kan alltid se namnet på den som senast anmälde sig som medlem på robsoft.

Normalt sett är det flest användare online och aktiva under morgontimmarna. Det finns ett rekord från september 2018 klockan 07.14 när 836 användare var uppkopplade på forumet samtidigt.

Vilka är fördelarna med robsoft.nu?

Robsoft.nu är ett forum för dig som jagar, gillar mark och natur eller arbetar inom ett område som är nära relaterat till handladdning och liknande. Det är ett specialinriktat forum som ändå på ett imponerande sätt bjuder på bredd i sitt innehåll. Oavsett om du är en erfaren jägare, professionell skytt eller vapensamlare finns det trådar du får stor nytta av.

Det är enkelt att bli medlem och du kan snabbt komma igång på forumet. När du loggar in finns det en lista där du smidigt hittar intressanta trådar och du ser även hur pass nära i tiden de senaste svaren är.

Utseendet på Robsoft.com

Utseendet på Robsoft.com

Jesper.nu forum

Casino Guru Forum