Autopower forum

Forum

Autopower är forumet för dig som älskar BMW och även andra bilar. Forumet tillhör sajten Autopower som är Skandinaviens största sajt för allt som har med BMW att göra. Om du vill diskutera en viss BMW-modell eller kanske hur man bäst stylar sin bil har du kommit till rätt plats. Det som är positivt med detta forum är att det nästan enbart fokuserar på BMW. Det finns alltså en kategori för varje specifik modell.

Besök forumet: www.autopower.se

Stort antal besökare varje månad

I forumet finns det just nu över 70 000 registrerade användare. Autopower som sajt har över 40 000 unika besökare i månaden. Många av dessa besöker forumet regelbundet för att läsa om allt som pågår kring BMW. Oavsett om du gillar att själv starta trådar eller om du föredrar att läsa vad andra skriver kan du hitta många roliga ämnen. Forumet är uppdelat i flera olika kategorier så du kan snabbt kan hitta det du tycker är intressant. Du ser även om det har kommit några nya ämnen sedan du sist besökte sajten.

Omdöme om Autopower

Autopower är ganska avskalat vid första anblick men det behöver inte vara något negativt. Det är enkelt att hitta det du söker och du kan även använda en sökfunktion om du letar efter något speciellt. Jag har själv skrivit i forumet några gånger och fått hjälp av engagerade och kunniga personer. Det är verkligen det bästa forumet om du främst vill rikta in dig på BMW. Du kan inte räkna med att hitta så mycket information om andra bilar även om det finns en kategori som heter övrigt.

Håll koll på de senaste inläggen

När du går in på startsidan till forumet kan du direkt se vilken tid det senaste inlägget publicerades. Då vet du om det har kommit något nytt sedan du sist var inne. Det bästa är om du besöker forumet från en mobil eller surfplatta eftersom texten kan upplevas som ganska liten när du sitter på en laptop. Det tyder på att forumet främst är designat med tanken att folk skriver från sina mobiler.

Kategorierna om modellerna är hetast

Om man tittar på vilka forum som är mest aktiva så är det definitivt de som talar om de olika modellerna inom BMW. Några forum som är extra populära är 1-serien, 3-serien och 5-serien. Allra populärast är 5-serien som har över 500 000 inlägg. Det finns även ett stor kategori som handlar om försäkring och värdering.

Hemsidans utseende

Autopower forum hemsida

MinHembio forum

Kolozzeum träningsforum