Fotosidan forum

Forum

Fotosidan är en av Sveriges största sidor där fokuset ligger på fotografering. På sajten kan du läsa artiklar om fotografering. Du kan även hitta en del inspiration då användarna har möjlighet att dela sina egna bilder och fotografer kan registrera sig på sidan för att nå ut till fler kunder. Förutom att hemsidan innehåller artiklar, tips och annat som är intressant för fotograferingsfantasten finns det även grupper och ett forum.

Besök forumet: www.fotosidan.se

Om forumet

Fotosidans forum delas in i flera kategorier så att användaren lätt ska kunna hitta relevanta trådar för det denne vill läsa mer om. De främsta kategorierna är fototeknik, intresse/inriktning, diskussion av bilder, handla, utrustning, foto som jobb, fotosidan, grupper och klubbar och annat.

För att göra ett inlägg eller svara i en tråd behöver du registrera dig vilket inte är särskilt svårt och du kan börja skriva på en gång.

Med andra ord kan du komma i kontakt med andra fotografer på olika nivåer och du har möjlighet att ställa frågor kring fotografi och få tips och råd från de som kan sin grej. Oavsett vilken typ av kamera du själv har och om du är hobbyfotograf eller proffsfotograf är du välkommen att använda dig av forumet. Du behöver alltså inte ha någon stor erfarenhet för att få använda forumet. Det viktigaste är att du har ett intresse som du vill dela med andra.

Forumet har många användare och därmed många trådar som kan handla om olika saker inom fotografering. Men du kan även diskutera andra ämnen såsom resor, moral och aktuella händelser vilket stärker känslan ännu mer att fotosidan är ett community. Oavsett om du vill hitta en fotokompis att fotografera med på din ort eller har en fråga kring utrustning kan du använda forumet.

Omdöme

Den främsta fördelen med fotosidans forum är att alla är tillmötesgående. Det är sällan en syrlig kommentar skrivs och det märks att alla är där för att hjälpa till och dela ett gemensamt intresse vilket är fotografering. Forumet är lätt att navigera vilket är ett stort plus.

Oavsett vilken fråga eller fundering som kan dyka upp kring fotografering får man bra och tydliga svar. Ingen fråga är för dum för att ställa och även som nybörjare känner man sig välkommen och vågar fråga det man nu behöver hjälp eller tips kring.

Medlemmarna på fotosidan är duktiga på sitt område och är generösa att dela med sig av sin expertis. Är du det minsta intresserad av foto och vill komma i kontakt med andra är forumet för dig.

Hemsidans utseende

Fuska.se forum

MinHembio forum