Familjeliv forum

Forum

Familjeliv.se beskrivs som Sveriges största mötesplats för vuxna. Sidan är särskilt inriktad på frågor inom familjeliv, graviditet, barn och att vara förälder och är därmed främst för dig som är förälder eller väntar barn. Sidan grundades år 2001 och har sedan dess varit internets mittpunkt för föräldrar och besöks dagligen av omkring en miljon besökare.

Familjeliv är kanske mest känt som ett forum. Men när du besöker sajten möts du av artiklar inom flera olika ämnen. Du kan till exempel läsa om det senaste som hänt inom kändisvärlden eller artiklar som berör ämnena hälsa, relationer och familj. Familjeliv är därför inte bara för dig som vill diskutera. Det finns även en hel del att läsa för nöjes skull.

Besök forumet: www.familjeliv.se

Om forumet

Forumet delas in i många olika kategorier vilket gör att du kan hitta trådar om både det ena och det andra. Några exempel på kategorier som finns på forumet är gravid, fråga experten, förälder, adoption, ekonomi, nöje, sex & samlevnad, hus & hem, samhälle och pappagrupp. Det går alltså att diskutera det mesta på forumet även fast det främsta syftet är att prata om föräldraskap och graviditet. Fördelen med familjeliv är att du kan få svar av både experter såväl som vanliga människor som kan ge dig tips och råd kring det du funderar över.

Det går att läsa alla trådar även om du inte är medlem vilket kan vara bra att ha i åtanke när du skriver på forumet eftersom en del ämnen kan vara känsliga. Men du behöver bli medlem för att svara i trådarna och du behöver bara följa ett par steg för att registrera dig.

Familjeliv.se är ett forum för alla. Oavsett om du är mamma, pappa, väntar barn eller har förlorat ett barn så kan du hitta likasinnade på sajten. Men det är även en bra sida för dig som vill diskutera vad som händer i olika program på tv.

Omdöme

Familjelivs starka sida är att inget är för konstigt eller för känsligt för att det ska tas upp. Många som har sökt sig till sajten upptäcker att man inte är ensam oavsett inom vilket ämne man har funderingar kring. Eftersom det finns många medlemmar som är redo att svara får man flera synvinklar på ämnet vilket kan vara nyttigt att ta del av och man får själv avgöra vad som känns bäst för en.

Men som många andra sidor med många medlemmar kan en del ha svårt att hålla en god ton vilket oftast påpekas. Överlag är det dock en god ton och de flesta är där för att hjälpa.

Hemsidans utseende

familjeliv forum

Flashback forum

Garaget forum