Kolozzeum träningsforum

Forum

Hos Kolozzeum hittar du landets största forum för den som är intresserad av träning. Förutom träning kan du läsa om tävlingar, olika sporter och vad som är på gång just nu. Det går bra att kika in på inlägg utan att registrera sig, men om du vill delta i en diskussion eller ställa frågor behövs registrering. Läs gärna igenom FAQ innan du startar, där får du veta mer om vad som gäller generellt för dig som användare av forumet. Här finns också information om vilka funktioner som finns i användarprofilen samt hur man går tillväga för att läsa och posta meddelanden.

Besök forumet: www.kolozzeum.com

Olika trådar för ämnen som handlar om träning, tävling och sporter

I början av sajten kan du läsa mer om Kolozzeum.com/forum/, därefter följer trådar rörande träning, till exempel om vikter & kondition, kost & näring, kosttillskott, diet, deff & fettminskning, med mera. Om ämnet som intresserar dig inte finns med bland de specifika trådarna så finns det en tråd för allmänt forum där diverse diskussioner kan föras.

Tävlingsforumet hos Kolozzeum är fokuserat kring tävlingar inom fitness, kroppsbyggning, styrke- och tyngdlyftning. Trådarna vänder sig till dig som tränar och tävlar aktivt inom styrkesport. Du kan få tips och trix både vad gäller tävlingar och hur du på bästa sätt förbereder dig inför tävlingsdagar. Om du är nybörjare är det lätt att ställa frågor och få bra svar av de som är lite mer erfarna.

Forumet handlar dock inte enbart om styrkesport, utan här finns även trådar för bollsport, fotboll, hockey, kampsport och vintersport. Kolozzeum.com/forum/ finns för dig som utövar sport eller är nyfiken och intresserad av att sporta och leva ett hälsosamt liv med bra kost som matchar ditt träningsschema.

Omdöme

Att ha tillgång till så många frågor, svar och diskussioner inom träning är positivt. Tonen är god och emellanåt med viss ironi och humor mellan raderna. Sajten kallar sig själv för Sveriges största träningsforum och inläggen kan både vara intressanta och roliga. Om det är något du undrar över och inte hittar en tråd som passar din fråga kan du börja med att använda sökfunktionen, klicka bara på sök-länken högst upp och skriv in ditt sökord eller fras så dyker det snabbt upp passande matchningar. Det är enkelt att posta meddelanden och svara på inlägg, likaså att redigera eller kanske radera ditt inlägg. Annat som är positivt är att det går att bifoga bilder och använda smilies. Dessutom ser moderatorer och administratörer till att allt går rätt till, så ingen diskussion går överstyr.

Hemsidans utseende

Autopower forum

Sporthoj forum