Jesper.nu forum

Forum

Om du är på jakt efter digital underhållning är Jesper.nu ett forum för dig. Här hittar du det bästa från nätet på en och samma sida. Eftersom det är ett forum får du dessutom tips från andra användare. Du får ett brett innehåll utan att behöva byta forum.

Forumet du erbjuds hos Jesper.nu är kanske inte den plats du besöker i hopp om att finna yrkesmässiga utbyten. Däremot ett optimalt forum om du vill lära dig något nytt, läsa roliga inlägg eller bara underhållas i väntan på bussen.

Besök forumet: www.jesper.nu

Om Jesper.nu

Det här forumet har existerat i cirka tio års tid, men allt startade redan 1996 då sajten grundades som en enkel, privat hemsida. På den tiden var sidan som en form av blogg, även om det begreppet inte användes i samma grad som nu för tiden. Idag är det istället ett högst underhållande innehåll du hittar på Jesper.nu/forum.

Upplägg på forumet

När du navigerat till dig till sajtens forumavdelning får du direkt tillgång till alla trådar och ämnen. Idag är forumet uppdelat i fem olika sektioner som vardera består av mångtaliga trådar. Du har bland annat en sektion som är döpt till ”Allmänt” och precis som namnet avslöjar handlar trådarna om varierade ämnen. Här finns alltifrån trådar om sport och politik till länktips och konspirationsteorier. Nästa sektion är ”Jesper.nu” där du kan läsa om sidan och olika typer av nyheter som berör sajten. För dig som gillar att diskutera TV, film, musik eller annan typ av media finns en egen sektion för den typen av innehåll.

På det här forumet finns även en lite mer personlig sektion som heter ”Sex, kropp och relationer” där du hittar trådar som innehåller allt från samlevnadstips till funderingar om relationer rent generellt.

Sist men knappast minst har även du som gillar teknik och vetenskap en avdelning där det finns massor att ta del av. De största trådarna handlar om spel och inte minst Minecraft. I skrivande stund finns det närmare 230 trådar om spelet och över 600 svar/kommentarer.

Bra navigering och design

Till skillnad från många forum på nätet har Jesper.nu en lite mer engagerande utformning. Den är fortfarande enkel och mycket användarvänlig, men färg och upplägg känns mer upplivande än andra liknande forum.

Vill du få tips på intressanta trådar att ta del av kan du enkelt scrolla ner på sidan. Där finner du nämligen en lista över de mest aktuella trådarna på forumet och de senaste inläggen. Det är ett smidigt inslag, inte minst om du hör till den kategorin användare som tittar in med lite mer sporadiska mellanrum.

Negativt med forumet

Forumet hade ca 100.000 besökare per dag när forumet var som mest populärt. Idag har man ca 300 besökare per dag och forumet är relativt inaktivt.

Utseendet på forumet

Jesper.nu forum

Seo-forum.se

Robsoft forum