RikaTillsammans forum

Forum

Jan och Caroline Bolmeson driver Rika Tillsammans sedan 2007 och är nu Sveriges största forum inom privatekonomi. Målet är att hjälpa vanliga människor till en bättre privatekonomi. Genom att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter men också sina misstag ger paret konkreta tips och inspiration på hur du kan få en bättre ekonomi och leva ett rikare liv.

Besök forumet: www.rikatillsammans.se

Blogg, podd och vlogg

Sedan 2007 har Rika Tillsammans vuxit på flera olika sätt. Genom att gå in på deras webbsida Rikatillsammans.se kan du få mycket inspiration samt råd och tips om hur du kan få en bättre privatekonomi. Du kan också följa Rika Tillsammans på sociala medier som Instagram, Facebook och Twitter. Du kan också följa dem via deras podd och deras kanal på Youtube.

Från nybörjare till finansproffs

Rika Tillsammans vänder sig till alla som vill få ordning på sin ekonomi och komma igång och spara. På deras webbsida kan du få många tips på hur du kan komma igång med ditt sparande. Här finns också flera pensionstips. Rika Tillsammans vänder sig också till dig som redan kan mycket om ekonomi. Du kan till exempel ta del av deras forum där alla, också du, kan vara med och diskutera och komma med råd och tips. Målet är att alla på olika sätt ska bli inspirerade att ta sin privata ekonomi till nästa steg på ett enkelt och kul sätt. Känner du att du inte riktigt har tid att följa Rika Tillsammans varje vecka via deras podcast, Youtube eller blogg kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Då får du lite då och då ta del av deras kunskap och deras tips och råd hur du kan ta hand om din ekonomi på bästa sätt. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt.

Utgår från egen erfarenhet

Jan och Caroline Bolmeson driver Rika Tillsammans för att dela sin egen historia med oss som lyssnar och läser. Jan Bolmeson har både lyckats att tjäna mycket pengar, men han har också förlorat stora summor genom felinvesteringar på börsen. Experters, analytikers och rådgivares rekommendationer var enkla att få, men det var inte lika enkelt att få handfasta spartips som passar den lilla spararen. Bolmesons rekommendation är att göra sparandet så enkelt som möjligt. Dina kostnader ska vara lägre än dina inkomster. Vill du spara i aktier eller fonder är det bättre att spara brett och långsiktigt, än smalt och kortsiktigt. Att spara varje månad är också viktigt.

Är du intresserad av och vill veta mer om bland annat aktier, räntor, bolån och bolåneräntor är Rika Tillsammans ett bra ställe att börja på!

Hemsidans utseende

Rikatillsammans forum

Wn.se forum

Byggahus.se forum