Nordichardware forum

Forum

Nordichardware.se/forum startade för över 20 år sedan och sajtens medarbetare testar produkter, gör videoreportage och publicerar artiklar och nyheter gällande dagens teknik. Att engagera konsumenter vad gäller datorer och teknik är sajtens idé och mål, det handlar om att ge dig som konsument tillräckligt med beslutsunderlag för att göra så bra inköp som möjligt. Det handlar inte bara om att köpa produkter, forumet handlar även om att använda, underhålla och uppgradera datorer och annan teknisk utrustning.

Du loggar enkelt in på nordichardware.se/forum med Facebook, eller så registrerar du ett konto med ditt för- och efternamn, ett användarnamn, mejl och ett lösenord. Läs igenom reglerna för hur du bör bete dig på forumet innan du postar något inlägg.

Besök forumet: www.nordichardware.se
Antal medlemmar: 78 407 stycken

Forumet hos nordichardware.se ger dig insikter och smarta tips och råd

Har du frågor rörande ny teknik och datorer är Nordichardware platsen för dig att besöka. Här kan du ställa frågor och få professionella svar från personer som kan det mesta om dagens teknik. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren, om du har ett intresse för teknik och vill bidra eller ställa frågor så är du välkommen.

Nordichardware erbjuder en snabbhjälp vid akuta tekniska problem, men där finns också trådar som handlar om att köpa och sälja alternativt byta eller ge bort teknikprylar. Utöver en akuthjälp och marknad för köp och sälj, finns en entusiasthörna likväl som nybörjarhörna. Du kan således vara nybörjare likväl som tekniskt kunnig för att ha glädje av detta forum. Diskutera avancerade problem eller ställ så kallade enkla frågor, alla är välkomna. Ingen fråga är dum eller för svår, här finns proffs likväl som nybörjare.

Här finns trådar som handlar om stationära datorer (PC), notebooks, tablets och smartphones och allt runt omkring, såsom bildskärmar och TV, nätverk/internet och tillbehör samt mjukvara och spel. Om någon av dina frågor inte passar in i någon av nämnda kategorier så finns det en tråd som handlar om allt mellan himmel och jord.

Omdöme

Sajten är väldigt bra för alla som har frågor eller kunskap inom dagens teknik. Förutom teknik så nämns även juridik i en del trådar, vilket kan vara behjälpligt. Att registrera sig för att kunna göra inlägg är enkelt. Tonen på inläggen är god och hjälpsam. Alla med ett intresse för teknik är välkomna oavsett om du har frågor eller är ett proffs inom området. Kanske vill du diskutera funktioner i din nya smartphone eller veta mer om upplösningen på din skärm? Då är http://nordichardware.se/forum rätt plats för dig att besöka!

Utseendet på hemsidan

Svenskt Golf Forum

Webforum