Bilbaneforumet

Forum

I forumet www.bilbaneforumet.se diskuteras det allt från bilbanekörning till bilmodeller och bilträffar. Det är ett bra forum för de som tycker om bilar, samt bilbaneracing. Men även för de som går i tankarna på att exempelvis börja köra bilbaneracing. I de olika kategorierna som finns i forumet kan man se vad trådarna handlar om. På så sätt kan man enkelt hitta den information man letar efter. Man får också en bra överblick över hela forumet och vad som ingår i det.

Olika bilbanor

Under en tråd kan man hitta diskussioner om olika bilbanor, om hur dessa är uppbyggda, samt vad det är för typ av bana. Det ställs frågor som besvaras av de som är kunniga och har erfarenhet. Det betyder dock inte att de som är mindre bilkunniga inte kan ta del av forumet. I forumet tipsar man varandra om hur man till exempel kan bygga en bana för racing. Förutom just diskussioner kring bilbanor diskuteras olika bilmodeller och motorcyklar.

Olika rekord

I många trådar i forumet kan man hitta diskussioner om rekord och även olika världsrekord. För att kunna se hela händelseförloppet läggs det upp en del videos på de olika rekorden. Det i sin tur öppnar upp till diskussioner kring just videon eller bilden. Det kan handla om hur bilföraren kör eller om hur banan är uppbyggd.

Byggprojekt och modifikationer

Under kategorin byggprojekt och modifikationer kan man hitta många tips om hur man kan gå tillväga för att bygga en bra bilbana. Förutom just att bygga en bilbana kan man också skryta om sina egna byggen, genom att lägga upp inlägg om just det i forumet.

Tävlingar och bilbaneträffar

Det är en salig blandning av diskussioner i forumet, men alla ämnen är relaterade till just bilar och bilbanor. Det diskuteras kring tävlingar, samt bilbaneträffar. Här läggs det till exempel upp länkar som leder till olika tävlingar. När man följer länkarna kan man anmäla sig till en specifik tävling och blir påmind när tävlingen inträffar.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis lämpar sig detta forum för de som är motorintresserade och vill diskutera framför allt bilbaneracing. Man behöver nödvändigtvis inte vara ett proffs för att diskutera i forumet. Forumet är till för alla, oavsett om man är kunnig eller oerfaren. Det som är mindre bra med forumet är att det inte verkar uppdateras alltför ofta, vilket gör det svårt att hålla koll på respektive tävlingar och när de ska äga rum.

Utseendet på bilbaneforumet.se

Bilbaneforumet