Spanienforum.se

Forum

Spanienforum.se är en e-community, det vill säga en plats på nätet där likasinnade kan mötas och diskutera olika frågor relaterade till Spanien. Hos spanienforum.se kan du läsa innehållet utan att vara medlem, men om du vill fråga något eller svara någon skribent krävs det att du är medlem. Forumet vänder sig till svenskar och andra skandinaver som bor i Spanien och till dem som funderar på att flytta till landet alternativt semestra under en tid.

Om du vill bli medlem skriver du enkelt in ditt namn eller mejladress samt skapar ett lösenord. Det går också bra att logga in med Facebook. Medlemskapet är gratis.

Besök forumet: www.spanienforum.se

Ett forum med nyheter om Spanien

Alla som är intresserade av Spanien kan finna intressanta nyheter om landet på svenska, likväl som diskussioner om hur det är att leva och bo på olika platser eller rekommendationer om resmål för den som står inför en semester på fastlandet, någon av de Baleariska öarna eller Kanarieöarna. Sajten har olika avdelningar såsom nyheter, forum, bildgalleri och medlemmar.

Få hjälp med att hitta bostad i Spanien

Förutom att läsa nyheter och diskutera med likasinnade kan du få hjälp med att hitta din drömbostad. Spanienforum.se har gedigen erfarenhet av fastighetsmarknaden i Spanien och kan hjälpa dig att hitta en bostad som matchar dina önskemål och preferenser. Sajten är helt oberoende och är inte att betrakta som en mäklare, det vill säga de säljer inte fastigheter. Däremot får du helt kostnadsfritt hjälp med att hitta bostaden som är rätt för dig.

Juridisk rådgivning

Har du bestämt dig för att köpa eller sälja en bostad i Spanien kan du som svensk eller skandinav få hjälp med att finna prisvärd och kompetent juridisk rådgivning via spanienforum.se och deras samarbetspartner. Ditt ärende kan så klart också handla om frågor som har med ägande att göra.

Att hyra ut sin bostad – Costa del sol

Om du har en bostad i Costa del sol och vill hyra ut den som semesterbostad kan du få hjälp med allt som hör därtill tack vare spanienforum.se och deras samarbetspartners. Det kostar en del av hyresbeloppet, men du får hjälp med precis allt som har med uthyrningen att göra.

Omdöme

Personligen har jag läst en del på forumet och tycker att det är riktigt bra för att det täcker alla tänkbara områden man kan tänkas vilja veta mer om. Att kunna ta kontakt med andra medlemmar är också bra, liksom den hjälp spanienforum.se kan bistå med via sina samarbetspartners.

Spanienforums hemsida

Spanienforum.se hemsida

Pokerforum.nu