Seo-forum.se

Forum

I samband med att marknaden blev desto större på internet krävdes det nya sätt att nå ut för företagen. SEO är en förkortning av search engine optimization eller sökmotoroptimering som det heter på svenska. Tekniken används för att göra webbsidor användarvänliga såväl som att få företag synliga i sökmotorresultat.

Seo-forum är ett forum för dig som på olika sätt använder dig av SEO eller vill lära dig mer om det. Forumet är även för dig som sysslar med marknadsföring. På sidan finner du ett forum men också artiklar där du kan lära dig mer om ämnet.

Om forumet

Forumet har funnits sedan 2006 och består idag av omkring 3000 medlemmar. Medlemmarna består av över 130 verifierade SEO-proffs och 700 personer som är mycket kunniga inom ämnet. Resten av medlemsskaran består av en blandning av människor som på olika sätt och olika nivåer använder sig av marknadsföring eller SEO. Det är helt gratis att registrera sig på forumet och vem som helst kan göra det. Men det är förstås till fördel om du har ett intresse av SEO för att du ska få ut något av forumet.

Forumet består av flera olika kategorier som på olika sätt berör sökmotoroptimering eller marknadsföring. Några exempel på kategorier som finns på forumet är sökmotoroptimering, E-handel, sökmotorer, söktjänster och övrig internetmarknadsföring.

Förutom att det finns möjlighet att lära sig mer om SEO finns det även en kategori där du kan diskutera lite vad som helst. Medlemmarna kan till exempel presentera sig själva eller köpa, sälja eller byta produkter eller tjänster.

Trådarna går att läsas av alla vilket är positivt då även de som bara gör ett tillfälligt besök på sajten kan få tillgång till information. Men om du har en specifik fråga du inte hittar svaret på eller vill svara någon själv behöver du registrera dig.

Fördelar med seo-forum.se

Seo-forum.se är en sida för dig som är intresserad av SEO eller vill lära dig mer om ämnet. En av de bästa sakerna med forumet är att du kan se vilket rykte de olika medlemmarna har. Personer som har många gröna pluppar vid sin profil är personer som är kunniga inom ämnet, haft en god ton och helt enkelt varit en bra medlem på sidan.

Det är lätt att navigera sig på forumets olika kategorier och trådar och det finns mycket information. Medlemmarna är tydliga i sina svar och håller en god ton sinsemellan och det är ett bra sätt att lära sig mer och komma i kontakt med likasinnade.

Hemsidans utseende

Seo-forum.se ett forum inom seo

Garaget forum

Jesper.nu forum