Spelautomater med Megaways fortsätter sin framgång

Blogg

Det är ingen hemlighet att Megaways slots är den hetaste trenden bland spelautomater hos casinon på nätet. Detta är inte särskilt konstigt med tanke på att många spelare uppskattar dessa underhållande slots med tanke på de specialfunktioner som finns tillgängliga. Bland annat hittar vi upp till 117 649 olika vinstvägar, free spins-lägen och massor av annat spännande.

Varför är Megaways slots så unika?

Du som vill veta mer om olika spelautomater har många alternativ. Läs mer om alla slots här om du vill gräva djupare bland olika titlar. Megaways slots är främst unika tack vare att de innehåller upp till 117 649 olika vinstvägar. Det är de dynamiska hjulen som gör så att antalet rader expanderar och därmed ökat antalet vinstvägar desto fler rader som är aktiva.

När varje hjul har maximalt antal rader spelar man med 117 649 olika vinstvägar vilket är extremt många. Därför har dessa slots blivit omåttligt populära bland svenska spelare. Idag är det mängder av speltillverkare som producerar dessa underhållande slots. 

Kaskadvinster och free spins

Kaskadvinster är en bra funktion som också brukar finnas bland Megaways slots. Detta är en funktion som innebär att de symboler som är en del av en vinstkombination kommer att sprängas bort och ersättas av nya. Det gör det möjligt för spelaren att få flera vinster på rad vilket givetvis är spännande. 

Dessutom har inte sällan dessa slots free spins-läge vilket gör det underhållande att spela också. Då kommer det finnas möjligheter att snurra gratis på spelautomaten och vinna riktiga pengar. Samtidigt så påverkas inte spelsaldot negativt.

Big Time Gaming uppfann Megaways slots

Det var Big Time Gaming som till en början uppfann Megaways slots. Speltillverkaren från Australien blev världsberömda i samband med att de lanserade Bonanza, den första spelautomaten med Megaways-funktionen som fick världen att få upp ögonen för fenomenet. Idag är Big Time Gaming en del av Evolution och fortsätter lansera slots på löpande band.

Big Time Gaming är dock inte de enda som har rättigheter att producera Megaways slots idag. Flera andra speltillverkare har skaffat licens för dessa spelautomater och därmed finns det hundratals olika alternativ att välja mellan vad gäller Megaways slots idag. 

Fungerar utmärkt för alla enheter

En stor fördel med Megaways slots är att de fungerar utmärkt för alla enheter. Därmed går det att använda en smartphone eller surfplatta och på så sätt ta del av en spelupplevelse oavsett vart man befinner dig. Det ger en större frihet och flexibilitet vilket många spelare prioriterar idag. Testa själv att spela från en mobil enhet och upptäck charmen med Megaways slots.

Sammanfattning

Megaways slots har fortsatt dominera branschen de senaste åren och det finns många olika titlar att välja mellan. Med 117 649 olika vinstvägar, kaskadvinster, free spins och mycket mer blir det alltid en spännande upplevelse. Testa själv att spela Megaways slots från mobilen om du känner för det. Oavsett vilket får du alltid en mycket trevlig spelupplevelse med dessa spelautomater som är en uppfinning av Big Time Gaming.